20 Mayıs 2011 Cuma

Açıklayabilirim!..

        

Merhaba sevgili okurlarım. (hep böyle bi giriş yapmak istemişimdir la,idare edin ) Satırlarıma başlarken, öncelikle yolu sevgiden geçen tüm gönül dostlarına selam etmek, ve “e kelekelekeh” diye gevrek bir esnaf kahkahası patlatmak isterim. Öncelikle neden blog açtığımı açıklayayım.

         Hepinizin de takdir edeceği gibi 140 karakter biçok şeyi anlatabilmek için yeterli değil.Şimdi derseniz ki: “ulan pezevenk, bişey anlattığın mı var. Paso şamata, gırgır, şebeklik peşindesin” ben de size derim ki: “olum ayıp ediyosunuz lan”Evet aynen böyle derim. Kendimi savunamam. O yüzden demeyin öyle şeyler.

         Şimdi sakın sanmayın ki 140 karaktere sığdıramadığım birçok mantıklı açıklamam var ve burda sizinle bunları paylaşıcam. Yok öyle bişey. Açıkçası ne tür şeyler yazacağım konusunda bi fikrim de yok.. Neyse, yazdıklarımı bir defadan fazla okuyup psikolojinizi sarsmamanız dileğiyle, şimdilik huzurlarınızdan ayrılırken, esenlikler diliyor ve çok sevdiğim insan, büyük üstad Kuşum Aydın’ın bir sözüyle veda ediyorum: “bir yerde büyük insanların küçük gölgeleri oluşucekse, sokarım öyle güneşe bacım afedersin.”
           
            Saygılar…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder